TPZ viličari d.o.o.

O nama

01.03.2012. god tvrtka TPZ uključuje se u svjetsku mrežu prestižnog njemačkog proizvođača LINDE MATERIAL HANDLING , a kupnjom tvrke “Linde viličari Hrvatska” u Samoboru , tvrtka postaje ekskluzivni zastupnik LINDE viličara, te nova tvrtka počinje poslovati pod nazivom ” Tpz Linde viličari Hrvatska ” d.o.o. na adresi Novoselska 25 , Zagreb 10 000.

U studenom 2022. tvrtka mijenja naziv u TPZ Viličari d.o.o.

U siječnju 2024. godine novi 100-postotni vlasnik tvrtke TPZ Viličari d.o.o. postala je tvrtka Euromarkt d.o.o. koja je na tržištu od 1992. godine kao jedna od vodećih tvrtki u prodaji, najmu i servisu viličara.

Dogovorite sastanak

Naš prodajni tim vrlo će vam rado pomoći u odabiru novog ili rabljenog viličara iz prodajnog asortimana Linde , kao i servisno osoblje u održavanju već postojećih.

Naši djelatnici

Raspolažemo kvalificiranim osobljem i cjelokupnom materijalnom infrastrukturom za prodaju i servis viličara i organizirano pokrivamo kompletno tržišno područje Republike Hrvatske. Također raspolažemo sa opremom i vozilima za potrebe pokretnog servisa koji omogućava rješavanje popravaka viličara na terenu koji se po potrebi prevoze u centralni, dobro opremljen servis u Zagrebu.

Isto tako napominjemo da jamčimo kompletnu servisnu podršku za sve viličare koje smo do sada zastupali kao ovlašteni zastupnik za RH.

Produktivnost / Sigurnost / Ergonomija

Učinkoviti viličari su okosnica učinkovite logistike unutar tvrtke. Zajedno s inteligentnim softverom i sveobuhvatnim paketima usluga operatori postižu trajne konkurentske prednosti. Sigurnost ljudi, viličara i robe središnja je ideja filozofije nulte nesreće u kompaniji Linde Material Handling. Pomoću integriranih rješenja Linde kompanija stremi ka tome da se u budućnosti razvije što sigurniji sustav intralogistike. Najbolja rješenja nastaju kada ljudi i tehnologija rade zajedno u savršenom skladu.