R 14G-20G 1120-00

NOSIVOST : 1,4 – 2t

SIGURNOST

Dizajniran za optimalan komfor i sigurnost operatera, linijski viljuškar Lin-SE s višestrukim viličarima nudi svestranu dvostruku ulogu u unutarnjoj i vanjskoj primjeni. Jedinstveno ovjes Linde pogonske jedinice i velike gume omogućuju mu, na primjer, djelovanje vani na neravnim površinama, utovarivanje i istovar cestovnih vozila; kao i skladištenje i preuzimanje tereta u skladištima uskih prolaza.

PERFORMANSE

Snažni motori naizmjenične struje i dizanja kombiniraju se s renomiranim inteligentnim upravljačem Linde kako bi pružili besprijekorne, energetski učinkovite performanse za optimalnu produktivnost. Jasni nagibni jarboli pružaju glatke, vrlo učinkovite cikluse skladištenja i preuzimanja.

UDOBNOST

Svijet prvi vidi radnu stanicu operatera kako bi bila otporno montirana na osnovno kućište i izolirala operatera od udaraca i vibracija. Ergonomsko, potpuno podesivo sjedalo s zračnim ovjesom i integrirana upravljačka konzola u kojoj se nalaze hidraulične ručice upravljačkog prsta zajedno s kompaktnim upravljačem pružaju nenadmašnu razinu udobnosti rukovaoca. Jedinstveni Linde reološki električni upravljački sustav omogućuje jednostavan rad, osigurano manevriranje i putovanja.

POUZDANOST

Izdržljivost i pouzdanost su ključni elementi u pružanju ekonomičnih rješenja u lancu nabave. Linde viljuškari iskorištavaju iskustvo preko 60 godina rada u intenzivnim industrijskim i komercijalnim primjenama. Sve su ključne komponente dizajnirane i proizvedene u skladu s tim ciljevima.

PRODUKTIVNOST

Izvanredni Linde ‘G’ raspon viličari dizajniran je za postizanje dosljedno visoke produktivnosti osiguravajući optimalno intuitivno radno sučelje između operatera i kamiona. Ovo sučelje kombinira se s jedinstvenim Linde dizajnom i značajkama izvedbe kako bi se postigli najniži troškovi po paleti koja se rukuje.