Linde V 10

NOSIVOST – 1t

SIGURNOST

Viličari V 10 dizajniran je tako da jamči sigurnost operatera pri vožnji, podizanju i odabiru narudžbi. Izvanredna vidljivost kroz i s obje strane jarbola pruža najvišu razinu sigurnosti. Integrirani senzori osjetljivi na dodir osiguravaju rad u dvije ruke. LSC kontrola podizanja nadgleda visinu podizanja i kut upravljanja, automatski smanjujući brzinu vuče, ako je potrebno.

 

PERFORMANSE

Učinkovitost i visoke performanse najbolje su riječi za opisivanje V 10. Može se birati na visinama do 6350 mm. Njegova snažna i ekonomična pogonska jedinica kombinira optimalne performanse uz nisku potrošnju energije i veliku pouzdanost. Tri različite opcije motora za dizanje omogućuju prilagođavanje kamiona kako bi točno odgovarao primjeni.

UDOBNOST

Mekani ovješeni stalak na platformi i niska visina koraka kabine povećavaju radnu udobnost i čine kamion jednostavnim za korištenje pri maks. visina kao u razini poda. Veliki izbor pretinaca i mogućnosti kao što su radio priprema, ventilatori, terminali za pripremu podataka i skeneri znači da kamion može biti opremljen za sve vrste narudžbi.

POUZDANOST

Naša stručnost u dizajniranju i izgradnji opreme za rukovanje građevinskim materijalom jamstvo je da je V 10 kamion na koji se možete osloniti. Zahvaljujući jednostavnom održavanju, stanke se smanjuju i povećava se propusnost. Aspekti centralnog servisa čine V 10 izuzetno pouzdanim strojem. Sustav aktivnog hlađenja osigurava najveću dostupnost čak i u ekstremnim uvjetima.

PRODUKTIVNOST

V 10 dizajniran je za postizanje najveće moguće produktivnosti. Snažni motori za dizanje omogućuju brzo podizanje kabine kad god je to potrebno. Na temelju najnovijih ergonomskih standarda, radno okruženje i kontrole omogućuju operateru maksimiziranje propusnosti. Naravno, kamion može jednako dobro funkcionirati u širokom prolazu, kao i na vođenom prolazu.