Linde T16 L

NOSIVOST : 0,8 – 1,6 t

Sa svojom kompaktnom tankom linijom i niskim profilom ovaj svestrani viličar idealan je za rad u skučenim prostorima. Ruda je smještena tako da korisnika postavlja na sigurnu udaljenost za vrijeme rada, a intuitivne kontrole smještene na vrhu grupirane su tako da je korištenje lako bez obzira kojom rukom se viličar koristi. Zaštitu korisnika svakako povećava i ojačan okvir rude koji štiti ruke, dok niska šasija štiti stopala korisnika. Ovaj viličar predstavlja odličnu vrijednost za povoljno i sigurno rukovanje teretom.

 

 

PERFORMANSE

Snažni motori za dizanje tereta i pogon viličara osiguravaju performanse potrebne da bi se postigao visok stupanj produktivnosti. Maksimalna nosivost viličara iznosi 1600 kg dok široko postavljeni nosači po kojima vilice putuju omogućuju visok stupanj stabilnosti za vrijeme podizanja tereta što rezultira sa čak 800kg ostatka nosivosti dok se teret nalazi na punoj visini.

UDOBNOST

Visina podizanja iznosi 804 mm čime se eliminira napor leđa i gornjeg dijela tijela. Mogućnost podešavanja do ove visine od velike je koristi za vrijeme standardnih poslova kao što su uzmanje robe sa skladišta, nadopuna skladišta novom robom jer se korisnik manje umara.

POUZDANOST

 Unatoč svom lijepom obliku ovi viličari su čvrsti, otporni i izdržljivi. Ruda viličara napravljena je od laganih ali izdržljivih materijala te omogućuje ugodan rad. Poklopac motora napravljen je od čvrste platike i pruža odličnu zaštitu komponenti u motornom prostoru.

ODRŽAVANJE

 Dobre strane 1152 serije odnose se također i na održavanje pa tako ugrađeni AC motori ne zahtjevaju nikakvo održavanje smanjujući time cijenu održavanja na minimum. Svi podaci o viličaru lako su dostupni servisnim inžinjerima preko CAN-bus ulaza. Jednostavan pristup svim komponentama viličara znači da je vrijeme potrebno za servis svedeno na minimum.