Linde T16-20

NOSIVOST : 1,6 – 2,0 t

Sa svojom kompaktnom tankom linijom i niskim profilom ovaj svestrani viličar idealan je za rad u skučenim prostorima. Ruda je smještena tako da korisnika postavlja na sigurnu udaljenost za vrijeme rada, a intuitivne kontrole smještene na vrhu grupirane su tako da je korištenje lako bez obzira kojom rukom se viličar koristi. Zaštitu korisnika svakako povećava i ojačan okvir rude koji štiti ruke, dok niska šasija štiti stopala korisnika. Ovaj viličar predstavlja odličnu vrijednost za povoljno i sigurno rukovanje teretom.

 

 

PERFORMANSE

Kombinacija novih AC motora i Linde LAC digitalne kontrole čini ovaj viličar izuzetno efikasnim. Parametri viličara mogu se prilagoditi svakoj vrsti posla. U situacijama kada je potreba veća snaga, bilo da se radi o teretu maksimalne nosivosti ili vuči tereta uz brijeg, LAC kontroler kratkotrajno povećava snagu motora tzv. boost effect.

UDOBNOST

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu rude korištenje je ugodno bez obzira kojom rukom se koristi. Inovativan “usporeni” mod pruža najveći stupanj kontrole i okretnosti u najskučenijim prostorima. Također tu je i funkcija progresivne brzine s obzirom na položaj rude odnosno udaljenost rude od korisnika. Ovaj viličar pruža ugodan rad bez previše napora korisnika, uglađeno rukovanje teretom i veću produktivnost.

POUZDANOST

Unatoč svom lijepom obliku ovi viličari su čvrsti, otporni i izdržljivi. Ruda viličara napravljena je od laganih ali izdržljivih materijala te omogućuje ugodan rad. Poklopac motora napravljen je od čvrste platike i pruža odličnu zaštitu komponenti u motornom prostoru.

ODRŽAVANJE

Dobre strane 1152 serije odnose se također i na održavanje pa tako ugrađeni AC motori ne zahtjevaju nikakvo održavanje smanjujući time cijenu održavanja na minimum. Svi podaci o viličaru lako su dostupni servisnim inžinjerima preko CAN-bus ulaza. Jednostavan pristup svim komponentama viličara znači da je vrijeme potrebno za servis svedeno na minimum.