Linde N20 L/Li

NOSIVOST – 2t

SIGURNOST

Jedinstveni Linde dvostruki upravljač i dizajn šasije osiguravaju da nijedan dio pogonskog tijela nije izložen izvan njegovih kontura. Čelični prednji štit i dvostruko zaštićeni ručni zaštitnik pružaju dodatnu zaštitu. Prednji položaj vožnje pruža optimalnu vidljivost za veću sigurnost i učinkovitost.

 

PERFORMANSE

Učinkovitost na poslu je prava snaga kamiona. Pokreće ga 3kW izmjenični motor, on ubrzava do maksimuma (12 km / h neopterećen). Četverotočni dodir s površinom osigurava visoku stabilnost, a kontrola OptiLift® osigurava visoku preciznost i produktivnost u prikupljanju i rukovanju paletama.

UDOBNOST

Savršeno sučelje između vozača i kamiona osigurano je novim konceptom dizajna serije Linde N. Jedinstveni Linde sustav upravljanja s dvostrukim rukohvatom sa svim upravljačkim elementima grupiranim na glavi s dvostrukim rukohvatom, kombinira se s obloženom platformom i profiliranim sjedalom za lopatice kako bi operateru pružio izuzetno ugodno radno okruženje.

POUZDANOST

Dosljedna pouzdanost u zahtjevnim primjenama osigurana je s Linde N serijom. Čvrsta jarbola i kompaktno kućište zavareno robom osigurava maksimalni strukturni integritet i izdržljivost. Čvrsta struktura i komponente pružaju nisko težište za izvrsnu stabilnost.

ODRŽAVANJE

Učinkovitost na radu, efikasnost servisiranja. Omjer produženog rada do 1000 sati između usluga i računalnog dijagnostičkog sustava intervali održavanja su minimalni, a operativni troškovi su smanjeni. Laka dostupnost svih komponenti i ulazna AC tehnologija koja se ne održava igraju dodatnu ulogu u povećanju produžetka.