L 10-12AS 1172 Straddle truck

NOSIVOST : 1 – 1,2t

 

SIGURNOST

Zaštitne ručice centrirane glave upravljača efektivno štite ruke i drže vozača sigurno u konturama kamiona uz izvrsnu vidljivost kroz jarbol. Duga noga ugrađena u podvozje osigurava dovoljno sigurnosnog prostora između vozača i kamiona.

PERFORMANSE

Širina nogu za nogavice podesiva je za veću fleksibilnost u skladištu. OptiLift upravljanje jarbolom omogućuje potpuno proporcionalno podizanje kao i gladak i miran rad. Kombinacija novog AC motora i Linde LAC digitalnog upravljanja čini ove pogonske palete visoko učinkovite. Radni parametri mogu se prilagoditi da odgovaraju bilo kojoj aplikaciji.

UDOBNOST

Sve kontrole na upravljačkoj ruci mogu se lako upravljati bilo kojom rukom. Gumb za puzanje brzine nudi najveću upravljivost u ograničenim područjima. Proporcionalna brzina automatski mijenja brzinu vuče u odnosu na udaljenost vozila / vozača. Dovršeni u taktilnim materijalima, ti pogonski uređaji pružaju precizno rukovanje teretom za bolju produktivnost.

 

POUZDANOST

Unatoč svojoj vizualnoj privlačnosti, ti pogonski paketi su robusni i izdržljivi. Kanali jarbola izrađeni su od visokokvalitetnih valjanih čeličnih presjeka za čvrstoću i trajnost. Snažni i dugotrajni poklopac motora i baterije Exxtral® štite tehnički pretinac od vanjskih udaraca.

ODRŽAVANJE

Ne radi se samo o kamionu u radu: AC motor bez održavanja maksimalizira produženi radni vijek smanjujući operativne troškove. Svi podaci o vozilu mogu se lako i lako pristupiti servisnom inženjeru putem CAN-bus arhitekture. Brz i jednostavan pristup svim unutarnjim komponentama osigurava da se uslužni zadaci izvršavaju s minimalnim kašnjenjem.