E20R – 35RHL Roadster 387-00 Four-wheel

NOSIVOST : 2 – 3,5t

SIGURNOST

Prvi svjetski Roadster za teretna vozila s uspoređenim vozilima postavlja novi standard u pogledu vidljivosti i sigurnosti. Ovaj jedinstveni dizajn omogućuje izvrstan panoramski pogled zbog uklonjenih A-stupova. Čelični obrubljeni krov ili opcionalni blindirani stakleni krov, koji je spojen na jarbolu i nagibnom nosaču cilindra, tvori novu zaštitnu zonu oko operatera.

 

PERFORMANSE

Može se očekivati da kamion visokih performansi ima sustav za vuču visokih performansi – a to je upravo ono što nudi Linde kompaktna pogonska osovina i sustav dizala. Snažni motori i inteligentno elektroničko upravljanje čine impresivan paket snage za postizanje najviše razine produktivnosti.

UDOBNOST

Dosljedno visoke razine performansi i učinkovitosti tijekom dužih razdoblja moguće su samo ako se korisnik osjeća ugodno. Ergonomski raspored svih kontrola, podesivost naslona za ruke i sjedala, Linde Load Control i dvostruke papučice za ubrzanje pružaju najbolje moguće intuitivno sučelje između vozila i vozača. U kombinaciji s izvrsnim pogledom, Roadster pruža vozaču neusporedivu udobnost u radu.

POUZDANOST

Električni viljuškar ovisi o pouzdanim elektroničkim sustavima. Linde elektronički upravljački sustav osigurava visoku razinu pouzdanosti zbog svog sustava praćenja dvostrukog kruga i zatvorenih aluminijskih kućišta što pruža potpunu zaštitu elektronike od prodiranja prašine i vlage.

PRODUKTIVNOST

Učinkovit u radu, učinkovit u smanjenju troškova: Jedinstveni Linde sustav upravljanja energijom osigurava inteligentnu i ekonomičnu potrošnju energije. Energija se može brzo dobiti i pomoću opcionalne ugrađene jedinice za punjenje ili jednom od četiri jednostavna i brza načina mijenjanja baterije. Rezultat: više produženog rada i veća produktivnost. Nenadmašna vidljivost Roadstera posebno za opterećenje i okoliš dodatno poboljšava produktivnost.