D 06-08 1160 Double-deck

NOSIVOST : 0,6 – 0,8t

SIGURNOST

Sigurnosno dizanje osigurava podizanje bez opasnosti s upravljačem u okomitom položaju. Proporcionalna kontrola brzine automatski se mijenja brzina viljuškara u odnosu na kut nagađanja za siguran, udoban i produktivan rad. Otpor između hoda na korpi izbjegava slučajno i naglo kočenje. Mekani preklop sa stražnjim dijelom korporacije usporava upravljač pri vraćanju u uspravni položaj – izbjegavajući klip koji klizi na poklopcu motora.

PERFORMANSE

D08 može podnijeti dvije palete odjednom s maksimalnim ukupnim kapacitetom od 1800 kg. Inovativni točkovi kotača osiguravaju optimalan spoj stabilnosti i vuče u svim situacijama. OptiLift upravljanje jarbolom omogućuje precizno, potpuno proporcionalno podizanje i osigurava miran i gladak rad.

UDOBNOST

Sve kontrole na ergonomskoj glavi upravljača mogu se lako upravljati bilo kojom rukom. Gumb za puzanje brzine nudi najveću upravljivost u ograničenim područjima. Bogati pretinci za radnu opremu poput omotača smanjuju zadatke operatera.

POUZDANOST

Čvrsta konstrukcija čini D06 / D08 dvostrukim slagačem na koji se možete osloniti. Pokrivač motora Extraal®, kao i robusna šasija, izuzetno su čvrsti i otporni na oštećenja. Čvrsti jarbol i izdržljivi nosač vilica izrađeni su od visokokvalitetnog valjanog čelika kako bi se osiguralo lako i sigurno rukovanje teretom.

ODRŽAVANJE

Inovativni točkići ne zahtijevaju prilagođavanje. Nadalje, izmjenični motor bez održavanja smanjuje troškove usluge. Radni parametri mogu se pojedinačno prilagoditi potrebama operatera putem CAN-bus sustava. Servisni inženjer ima brz i jednostavan pristup, ne samo do podataka o vozilu putem CAN-sabirnice, već i do svih glavnih unutarnjih komponenti.