R 20F-25F 8923

NOSIVOST : 2 – 2,5t

SIGURNOST

Dizajnirani za optimalnu udobnost i sigurnost operatera. Višenamjenska sposobnost omogućuje sigurno i učinkovito rukovanje dugim ili širokim teretima. Za upravljanje viličarom su u standardnoj opremi dostupni bilo prelazak na ključ ili pristup PIN-u. Personal ID je dostupan s unaprijed programiranim parametrima performansi za deset pojedinačnih operatera. Elektromagnetska kočna disk kočnica i regenerativno kočenje, zajedno s bešavnim proporcionalnim električnim kočenjem na upravljanom kotaču osiguravaju sigurnu, preciznu zaustavnu snagu.

PERFORMANSE

Brze brzine dizanja i vuče kontroliraju energetski učinkovita digitalna AC tehnologija za maksimalnu produktivnost. Kamion se može voziti u bilo kojem smjeru s glatkom preciznošću. Pogon i upravljački kotač su usklađeni kako bi se osigurale sigurne brze promjene smjera i manevriranje za produktivno i ekonomično rukovanje teretom.

UDOBNOST

Ergonomsko naginjanje sjedala s visokim naslonom i drvenim napuhanim potporom, u kombinaciji s podnom pločom podesivom po visini, pružaju vrhunsko radno okruženje bez umora. Konični profil naslona omogućava slobodno okretanje gornjeg dijela trupa tijekom putovanja ili upravljanja.

POUZDANOST

Čvrsta, kompaktna šasija dizajnirana je za maksimalnu čvrstoću i izdržljivost. Nisko težište pruža sigurnu stabilnost i visoke rezidualne kapacitete za pouzdane, produktivne performanse, 24/7 i niže operativne troškove.

PRODUKTIVNOST

Integrirani računalno upravljani dijagnostički sustav osigurava optimalno vrijeme rada i smanjuje troškove. Radni parametri mogu se konfigurirati tako da se točno uklapaju u zahtjev kupca. Pogon i dvostruko postavljeni upravljački točkovi s desne strane sinkronizirani su za okretanje za 90 ° preko upravljačke poluge prsta. Pojedinačne kontrole ručice s vrhom prstiju s podrškom za zglob. 360 ° električni servo upravljač.