R 14-17 X 116-03

NOSIVOST : 1,4 – 1,7t

SIGURNOST

Revolucionarni linijski viličari Linde X postavljaju nove industrijske standarde za udobnost i performanse u kombinaciji s izvanrednom sigurnošću u aplikacijama za skladištenje i preuzimanje uskih prolaza.

PERFORMANSE

Linde sustav pogona i dizala koji koristi naprednu tehnologiju upravljanja pretvara snažni izlaz AC motora u besprijekornu produktivnost. Opsežan izbor DIN baterija osigurava da se svaki kamion precizno prilagodi potrebama pojedinačne primjene.

UDOBNOST

Savršeno sučelje između vozača i kamiona osigurano je konceptom Linde X, koji je udvostručio prostor u kabini. Sjedalo udobne klase s lumbalnom potporom uključuje kompaktni volan i sve hidrauličke upravljače integrirane u podesivi naslon za ruke. Neograničeni komfor i uistinu intuitivan upravljački izgled pružaju savršeno radno okruženje za optimalne performanse.

POUZDANOST

Linija X dizajnirana je za konstantnu pouzdanost u zahtjevnim primjenama. Njegova kompaktna robusno zavarena šasija osigurava maksimalni strukturni integritet i trajnost. Čvrsta konstrukcija i komponente pružaju nisko težište za izvrsnu stabilnost i visoke preostale kapacitete.

PRODUKTIVNOST

Učinkovitost na radu, efikasnost servisiranja. Omjer produženog rada od 1000 sati između usluga i računalnog dijagnostičkog sustava intervali održavanja su minimalni, a operativni troškovi su smanjeni. Svi parametri performansi kamiona mogu se lako konfigurirati da odgovaraju zahtjevima kupca.