R 10-25 1120-00

NOSIVOST : 1 – 2,5t

SIGURNOST

S četiri neovisna kočiona sustava, dvosmjernim nesigurnim dvostrukim krugom i impresivnim rasponom značajki zaštite rukovaoca osigurano je sigurno i učinkovito radno okruženje.

PERFORMANSE

Snažni motori naizmjenične struje i dizanja u kombinaciji s poznatim inteligentnim regulatorom Linde pružaju besprijekorne, energetski učinkovite performanse za optimalnu produktivnost. Fiksni jarboli s tripleksom s jasnim pogledom s integriranim bočnim pomicanjem standardno osiguravaju glatke, vrlo učinkovite cikluse skladištenja i preuzimanja.

UDOBNOST

Svijet prvi vidi radnu stanicu operatera kako bi bila otporno montirana na osnovno kućište i izolirala operatera od udaraca i vibracija. Ergonomsko, potpuno podesivo sjedalo sa zračnim ovjesom i integralna upravljačka konzola u kojoj se nalaze hidrauličke ručice upravljačkog prsta zajedno s kompaktnim upravljačem pružaju nenadmašnu razinu udobnosti rukovaoca. Jedinstveni Linde reološki električni upravljački sustav omogućuje jednostavan rad, osigurano manevriranje i putovanja. U ovom vrhunskom radnom okruženju bez stresa, operater je motiviran i može se u potpunosti usredotočiti na zadatak.

POUZDANOST

Izdržljivost i pouzdanost su ključni elementi u pružanju ekonomičnih rješenja u lancu nabave. Linde viljuškari iskorištavaju iskustvo preko 60 godina rada u teškim industrijskim i komercijalnim aplikacijama. Sve su ključne komponente dizajnirane i proizvedene u vlastitoj mjeri za postizanje ovih ciljeva. Rezultat su i visoki zaostali kapaciteti.

PRODUKTIVNOST

S novim Li-ION kamionima iz Lindea; vremenski intenzivna promjena baterije, dugo punjenje i skupo održavanje baterije više nisu potrebni što produžava radno vrijeme i povećava produktivnost. Nova Li-ION tehnologija održavanja i baterije bez emisija emisija omogućuje intermedijarne mogućnosti punjenja tijekom razdoblja pauze, što eliminira potrebu za promjenom rutine baterije.