Novi Linde diesel i plinski viličari kapaciteta 1,4-2,0t

Lansiranjem novoga EVO modela (plinski i diesel) proizvođač viličara Linde Material Handling podigao je ljestvicu za konkurenciju. Neke od novih ili poboljšanih funkcionalnosti uključuju Linde Curve

Assist, nova udobna sjedala, odmorište za ruku, odabir tri različita moda vožnje. Kako bi se izbjegle kritične situacije prilikom ulaska u zavoje Linde odsada oprema EVO modele (u rasponu 1,4t – 5,0t) sa Linde Curve Assist. Sistem automatski prilagođava brzinu u zavojima uzimajući u obzir kut kotača te na taj način štiti vozača od riskantnih ili nepredviđenih manevara.            

Neupitno poboljšana udobnost

EVO serija opremljena je posljednom generacijom sjedala koja omogućuju jednostavno podešavanje težine, poboljšana je zaštita od vibracija te je dat izbor u odabiru između mehačke ili zračne amortizacije sjedala. Redizajnirano odmorište za ruku može se lako prilagoditi u dužinu ili visinu ovisno o potrebama korisnika.

 

Štedljiv i dugotrajan

Iako je diesel kao pogonsko gorivo jeftiniji od benzina pitanje potrošnje derivata u viličarima također je jedna od bitnijih točaka prilikom odabira stroja. Zahvaljujući unikatnom Linde hidrostatskom pogonu koji je oduvijek bio superiorniji u odnosu na konkurenciju pa i u pogledu potrošnje, Linde H14 – H20 EVO modeli imaju i električne ventilatore koji održavaju temerature hidrauličkog ulja te vode i čine hlađenje efikasnijim. Mogućnost odabira tri različita moda (Standard, Economy i Performance) daje vozaču kontrolu nad omjerom potrošnje goriva i snage.