Linde V 08

NOSIVOST – 0,8t

SIGURNOST

Na rubu platforme stroj ima savršen zahvat zahvaljujući blago nagnutom rubu za siguran odabir. Prilikom podizanja / spuštanja dodatnog dizala na V 08 obje su ruke zatražene radi dodatne sigurnosti. Tijelo operatera ni u kojem trenutku nije izloženo izvan kontura kamiona.

 

 

PERFORMANSE

V 08 modeli dizajnirani su kako bi optimizirali učestalo biranje narudžbi 1. i 2. razine s 2 različita načina stavljanja odabranog predmeta na vilice. Na raspolaganju su dva dizajna s izravnim pristupom paleti za odlaganje odabranih predmeta bez obzira na visinu perona. Proporcionalna kontrola OptiLift podiže se i spušta platforma za precizno biranje. Spuštanje platforme također se može kontrolirati nožnim prekidačem koji se jednostavno koristi.

UDOBNOST

Niska visina koraka od 135 mm i širok ulaz od 431 mm omogućuje jednostavan i čest pristup biračima narudžbi. U verziji V 08 “Walk out” vilice su zavarene na platformu koja operateru daje širi izravan pristup na istoj razini. Za veći komfor, prigušena prostirka djeluje kao senzor mrtvaca. Dok se spušta, meko slijetanje platforme donosi daljnju kontrolu pripreme i udobnosti za operatera.

POUZDANOST

Linde nudi 2 verzije alata za biranje narudžbi za učestale 1. i 2. razine odabira kako bi pružili optimalno rješenje za pojedinu organizaciju. Središnji pogonski kotač garantira vuču, kao i ravno kretanje niz prolaz i savršeno kočenje. V 08 „Dopunsko dizanje“ opremljeno je robusnim i podesivim ISO vilicama za različite primjene.

ODRŽAVANJE

Brzina i ekonomičnost nastavljaju se s dijagnosticiranjem i preventivnim održavanjem kamiona. Digitalni multifunkcijski zaslon instrumenta osigurava da je rukovatelj uvijek dobro informiran. Povezivanje CAN-sabirnice omogućuje da servisni tehničar sve podatke o kamionu prenese na prijenosno računalo. Laka dostupnost svih komponenti i izmjenična tehnologija bez održavanja održavanja također igraju važnu ulogu u povećanju trajanja vozila.