Linde T30

NOSIVOST : 3t

SIGURNOST
Dizajn Linde T 30 električnih pješačkih paleta kamion odmah privlači pažnju, ali više od toga nudi i savršenu zaštitu operatera. Niska suknja šasije osigurava da kotači ostaju sigurni unutar kontura kamiona. Zajedno sa zaobljenim, glatkim oblikom glave šasije i ventilatora, to smanjuje sve rizike od hvatanja ili čekanja.

PERFORMANSE

Učinkovitost na poslu je snažna točka Linde T 30. Svu snagu koja mu je potrebna dobiva se iz izmjeničnog motora. Snažno ubrzanje, nosivost 3000 kg i učinkovite kočnice povećavaju produktivnost u radu na bilo kojoj razini rada.

UDOBNOST

Sve što je Linde T 30 namijenjeno to čini jednostavno. I radi većinu brže. Sve komande mogu se upravljati bilo kojom rukom, bez ikakvog napuštanja upravljača. Ručice su izrađene od materijala otpornog na koroziju koji je neugodan na dodir.

POUZDANOST

Čvrsta konstrukcija Linde T 30 čini kamion za oslonjenje. Svaka vilica podržava opterećenje od 2000 kg bez savijanja. Glatki ulazak vilica u zatvorene palete osigurava se gornjim vrhom, ulazom i uskom širinom (165 mm). Značajke koje pridonose znatno duljem vijeku trajanja teretnog vozila, kao i brzo, jednostavno i sigurno rukovanje teretom.

ODRŽAVANJE

Brzina i ekonomičnost nastavljaju se s dijagnosticiranjem i preventivnim održavanjem kamiona. Mogućnost povezivanja sabirnice CAN omogućava uslugu čitanja svih podataka na prijenosnom računalu od strane servisnog tehničara. Brz pristup svim komponentama i AC tehnologija bez održavanja održavanja igraju dodatnu ulogu u održavanju nadogradnje Linda T 30.