Linde T20 S

NOSIVOST : 2t

Linde T20 S viličar optimalna je solucija za poslovne poput brzih internih prijevoza paleta sa jednog mjesta na drugo, pripreme robe ili utovara istovara sa rampi. Stabilizacija u četri točke osigurava odličnu potporu viličara prilikom prijevoza tereta, manevriranja ili skretanja u zavoju. Mala težina viličara te širina od svega 790mm čine ga idealnim za korištenje na industrijskim podovima, servisnim dizalima, prikolicama i kontejnerima.

 

 

SIGURNOST

Ova serija viličara opremljena je sa 3 neovisna sistema za kočenje. Napredni Linde kontroler spriječava da viličar krene unazad ukoliko se nalazi na usponu. Brzina viličara automatski se smanjuje prilikom ulaska u zavoj. Kompaktna šasija pruža jasan pogled prema vilicama omogućavaju sigurno i efikasno manevriranje teretom.

PERFORMANSE

Unikatni upravljač sa dvostrukim hvatištem pruža nevjerovatnu kontrolu između korisnika i viličara. Sa kapacitetom od 2,000 kg i moćnim motorom od 2kW ovaj viličar dostiže brzine do 12 km/h. Linde T20 S savršen je stroj za intenzivne utovare istovare i brze transporte tereta sa jednog mjesta na drugo.

UDOBNOST

Sve kontrole ergonomski su grupirane kako bi pružale mogućnost korištenja bilo kojom rukom te omogućavaju korisniku da odabere najpovoljniji položaj prilikom manevriranja viličarom.

POUZDANOST

Čvrsta konstrukcija, sati i sati testiranja izdržljivosti komponenata, brzo, sigurno i prije svega lagano manevriranje teretom čine ovaj viličar strojem u koji se možete pouzdati. Zaobljeni vrhovi vilica pomažu lakšem manevriranju robe na paleti.

ODRŽAVANJE

Viličar je dizajniran da pruži visok stupanj produktivnosti kroz dugi niz godina uz male troškove održavanja. Jednostavan pristup svim komponentama viličara znači da je vrijeme potrebno za servis svedeno na minimum. Elektronika je zaštićena u aluminijskom kućištu od vibracija, prašine i vlage što igra veliku ulogu u dugom vijeku samoga stroja.