LINDE T20 R

NOSIVOST : 2t

SIGURNOST

Linde ručni viličar sa paletom sjedala za vozača je posebno dizajnirana da optimizira prijenos tereta. Osim tri neovisna sustava kočenja, njegovo nisko težište i konfiguracija u četiri točke pružaju osiguranu kontrolu kamiona i impresivnu stabilnost. Svi se kotači sigurno okreću konturom šasije.

PERFORMANSE

Linde digitalni kontroler omogućava pokretanje na nagibima bez povrata. Snažni pogonski motor od 2 kW pruža maksimalnu brzinu od 12 km / h za ispunjavanje zadataka prijenosa na unutarnjoj paleti na velike daljine i kombinira se s manevarskim mogućnostima upravljanja električnim upravljačem. 125 mm dizala osigurava jednostavnu uporabu na utovarnim rampama i premostnim pločama za potpunoverzibilne performanse.

UDOBNOST

Ergonomsko dizajniran upravljački prostor ima bočni položaj sjedenja u kombinaciji s Linde twinaccelerator upravljanjem za besprijekorno putovanje bez napora i kretanje u bilo kojem smjeru. Sjedalo udobne klase pruža potpuno podešavanje bočnih, lumbalnih, težinskih i visinskih stupnjeva koje odgovaraju svakom operateru. Sve su upravljačke jedinice prikladno smještene radi jednostavnije uporabe, a višenamjenski instrument prikaz prikazuje operatera o stanju kamiona.

POUDANOST

Čvrsta šasija izrađena je korištenjem visokokvalitetnih preša od visokokvalitetnog čelika s minimalnim dijelovima i zavarivanjem formaksimalne čvrstoće i krutosti. Svaki ojačani vrh vilice može izdržati teret od 2.000 kg bez deformacija. Motori, dijelovi i elektronika zaštićeni su unutar strukture šasije. Dosljedna pouzdanost i dug život osigurani su ovim visoko izdržljivim asortimanom.

ODRŽAVANJE

Linde paletni viličari dizajnirani su tako da omoguće visoku razinu produktivnosti tijekom mnogih godina uz niže operativne troškove. Linde multifunkcijski osvjetljeni zaslon pruža vozaču sve potrebne informacije o vozilu. Značajke omogućavaju brz pristup svim komponentama i elektronici koja je zapečaćena u aluminijskom kućištu, štiteći ih od vibracija, prašine i vlage.