Linde T20-24 AP/SP

NOSIVOST : 2,0 – 2,4 t

Inovacije su glavni motor pokretač napretka i razvoja nove linije Linde ručnih električnih viličara sa platformom. Dizajniran za optimalnu svestranost viličari dolaze u dvije izvedbe: AP model koji ima sklopivu stajaču platformu i bočnu zaštitu te omogućuje korištenje bez ili sa stajanjem na platformi. Drugi model SP ima fiksiranu platformu i pametno smještene kontrole upravljanja koje omogućuju da se korisnik nalazi na idelanih 45 stupnjeva za vrijeme korištenja viličara. Brzi utovari, istovari, priprema robe ključ su uspjeha u velikim poslovnim lancima. Ova serija viličara dizajnirana je da sve navedene zadatke obavi efikasnije, brže i za manje utrošenog vremena i novaca nego što je prije bilo moguće u kombinaciji sa nenadmašnom udobnosti i sigurnosti samog korisnika.

 

SIGURNOST

Visoke performanse kombinirane sa sigurnosti korisnika. Oko platforme viličara podignute su zaštitne ograde (SP model) koje štite korisnika od udaraca. Niska silueta viličara štiti stopala korisnika.

PERFORMANSE

Visoka produktivnost glavna je odlika ovog viličara. Njegove performanse proizlaze iz snažnog 3kW AC motora koji ne zahtjeva održavanje. Munjevito ubrzanje, velika krajnja brzina i efikasno kočenje razlog su visoke produktivnosti. Sve navedeno rezultira visokim stupnjem produktivnosti bez obzira na tip uporabe.

UDOBNOST

 Radno okruženje viličara zamišljeno je tako da smješta korisnika u položaj pod 45 stupnjeva čime je omogućena vožnja bez napora, stresa ili umora. Razinu udobnosti potpomažu i obloženi naslon za leđa kao i amortizirajuća platforma. Udobnost prilikom upravljanja viličarom omogućava korisniku da duže vremena bude motiviran, usredotočen što rezultira većom produktivnošću.

POUZDANOST

Robotski varena konstrukcija SP i AP modela dugotrajna je te osigurava pouzdanost i dugovječnost pri zahtjevnim aplikacijama. Vilice su napravljene od lijevanog čelika te svaka podnosi opterećenje od 2,000 kg bez deformacije. Olakšani ulaz pod paletu olakšava ravni prostor ispod vilica kao i zaobljeni vrh vilica.

ODRŽAVANJE

Viličar ove serije osim što je efikasan ima i male troškove održavanja. Jednostavan pristup svim komponentama i motori koji ne zahtjevaju održavanje dodatno pridonose smanjenju troškova održavanja. Spajanje dijagnostike preko CAN bus sučelja omogućuje brzu analizu sustava što skraćuje vrijeme potrebno za servis.