Linde N20 VI/VLI

NOSIVOST – 2t

SIGURNOST

Na rubu platforme stroj ima savršen zahvat zahvaljujući blago nagnutom rubu za siguran odabir. Tijekom podizanja / spuštanja nosača vilica na N 20 VLi, rukovatelj je zaštićen od jarbola polikarbonatnim prozorom. Tijelo operatera ni u jednom trenutku nije izloženo van konture kamiona.

 

PERFORMANSE

Modeli N20Vi i N20VLi dizajnirani su tako da optimiziraju prigodno branje narudžbi 1. i 2. razine s dvije različite metode stavljanja odabranog predmeta na vilice. Kako je udio predmeta koje se bira u visini mali, samo se platforma podiže za brži ciklus branja. Proporcionalna kontrola OptiLift podiže se i spušta platforma za precizno biranje. Spuštanje platforme također se može kontrolirati nožnim prekidačem koji se jednostavno koristi.

UDOBNOST

Niska visina koraka 135 mm i širok ulaz od 432 mm s obje strane omogućuju jednostavan i čest pristup biračima narudžbi. Za veći komfor, prigušena prostirka za platformu djeluje kao senzor mrtvaca. Jednostavan upravljač sa dvostrukim zahvatom koncentrira sve kontrole unutar dosega obje ruke. Dok se spušta, meko slijetanje platforme donosi dodatnu udobnost za operatera.

POUZDANOST

Linde nudi 2 verzije alata za biranje narudžbi za povremene 1. i 2. razine odabira o koji pružaju optimalno rješenje za pojedinu organizaciju. Središnji pogonski kotač garantira vuču, kao i ravno kretanje niz prolaz i savršeno kočenje. Osim toga, vrhovi vilica (N20Vi), koji svaki izdrži 2000 kg, doprinose dugoj nesmetanoj životnoj dobi.

ODRŽAVANJE

Brzina i ekonomičnost nastavljaju se s dijagnosticiranjem i preventivnim održavanjem kamiona. Digitalni multifunkcijski zaslon instrumenta osigurava da je rukovatelj uvijek dobro informiran. Povezivanje CAN-sabirnice omogućuje da servisni tehničar sve podatke o kamionu prenese na prijenosno računalo. Laka dostupnost svih komponenti i izmjenična tehnologija bez održavanja održavanja također igraju važnu ulogu u povećanju trajanja vozila.