Linde N20-24 HP

NOSIVOST : 2 – 2,4 t

SIGURNOST

Jedinstveni Linde dvostruki upravljač i dizajn šasije osiguravaju da nijedan dio tijela operatera nije izložen izvan njegovih kontura ni u kojem trenutku. Čelični prednji štit i dvostruko zaštićeni ručni zaštitnik pružaju dodatnu zaštitu. Prednji položaj vožnje pruža optimalnu vidljivost za veću sigurnost i učinkovitost.

 

PERFORMANSE

Linde pogonski sustav koji koristi naprednu upravljačku tehnologiju pretvara snažni izlaz motora bez izmjene struje i motora s pumpama u besprijekornu produktivnost. Pogonski motor od 3 kW daje potpunu snagu dajući 13% prorednost i siguran start na nagibima bez povratnog klizanja. Na raspolaganju je širok raspon baterija koje odgovaraju pojedinačnim aplikacijama za odabir narudžbe.

UDOBNOST

Savršeno sučelje između vozača i kamiona osigurano je konceptom Linde N serije. Serija uključuje jedinstveni Linde dvostruki upravljač i upravljački sustav za jednostavno putovanje i manevriranje. Funkcije kamiona pokreću se taktilnim dvostrukim komandama s ručnim upravljanjem koje se intuitivno grupiraju na zaštićenoj upravljačkoj glavi radi lakše uporabe obje ruke.

POUZDANOST

N serija je napravljena za konstantnu pouzdanost u zahtjevnim primjenama. Njegova kompaktna robusno zavarena šasija osigurava maksimalan strukturni integritet i izdržljivost. Robusna struktura i komponente pružaju nisko težište za izvrsnu stabilnost.

ODRŽAVANJE

Učinkovitost na radu, efikasnost servisiranja. Omjer produženog rada do 1000 sati između usluga i računalnog dijagnostičkog sustava intervali održavanja su minimalni, a operativni troškovi su smanjeni. Laka dostupnost svih komponenti i ulazna AC tehnologija koja se ne održava igraju dodatnu ulogu u povećanju produžetka.