Linde M25

NOSIVOST : 2,5 t

Predstavljajući iznimnu vrijednost za minimalnu investiciju, Linde M 25 ručni paletni viličar mora biti prvi na popisu u planovima nabave poslovnih subjekata. Robustan i uz izuzetno niske troškove održavanja Linde M 25 ručni paletni viličar omogućava brzo podizanje tereta dok zakretanje rude od 220 stupnjeva omogućava izvrsnu upravljivost u prikolicama i drugim zatvorenim radnim mjestima. Tvrda, konstrukcija otporna na uvijanja omogućava Linde M25 ručnom paletnom viličaru natprosjećna opterećenja do 2500kg.

 

SIGURNOST

U Linde-u, sigurnost dobiva najviše pozornosti kod svih vrsta viličara. Široka ručka na rudi pruža korisniku potreban osjećaj sigurnosti, učinkovito štiti ruke tijekom svakog manevra, a spušteno podvozje sprječava rizik od ozljede stopala.

PERFORMANSE

Kučište pumpe hidraulike zaštićeno je od prašene te kao takvo osigurava rad bez poteškoća tijekom dugog vremenskog razdoblja, bez obzira o koliko teškim uvjetima se radi. Uz opciju Quck-Lift odnosno brzo dizanje, težine do 200kg može podići na najveću visinu u pola manjem vremenu. Linde M25 ručni paletni viličar sinonim je za vrhunske performanse.

UDOBNOST

Zahvaljujući funkcionalnoj konstrukciji na Linde M25 ručnom paletnom viličaru nema oštrih uglova i rubova, a plus je i veliki kut zakretanja pogonskih kotača od 105 ° s obje strane. Sve navedeno čini ga iznimno jednostavnim i laganim za korištenje unutar prikolice ili drugim skučenim prostorima.

POUZDANOST

Snažna i čvrsta šasija, otporna na uvijanje omogućuje sigurno rukovanje teretima do 2500kg, što je 25% više od konkurencije koja nudi 2000kg. Dugi životni vijek garantira čvrsto i kompaktno kučište hidraulike napravljeno iz jednog komada lijevanog željeza. Također tu je i premaz koji štiti od korozije.

PRODUKTIVNOST

Pogonski kotači i kotači na vilicama napravljeni su od izdržljivih materijala, niskog otpora kotrljanja te vrlo tihi.