L12L AP-SP, L14L AP-SP 133 Platform AP-SP

NOSIVOST : 1,2 – 1,4t

SIGURNOST

I verzije platforme AP i SP savršeno su dizajnirane kako bi zaštitile operatera tijekom radne smjene. Automatsko smanjenje brzine pri zavoju, automatsko kočenje pri otpuštanju kontrole vuče i izvrsna vidljivost kroz široki jarbol, svi osiguravaju sigurnost. Elektrohidraulično kočenje aktivira mrtvačka platforma ili tipka za zaustavljanje u slučaju nužde i proporcionalna je nosivom opterećenju.

PERFORMANSE

Ključna snaga asortimana je produktivnost. Linde OptiLift kontrola za istinsko proporcionalno podizanje / spuštanje, nosivosti do 1.400 kg i snažni 3kW izmjenični motor maksimalne brzine od 10 km / h u opterećenom ili neopterećenom stanju, što rezultira visokim performansama širokog spektra korisničkih aplikacija.

UDOBNOST

Električni servo upravljač s podesivim okretnim momentom osigurava manevriranje i učinkovitost bez napora. Pozitivne povratne informacije upravljača rezultiraju sigurnom, sigurnom kontrolom. Brzina kretanja i napor upravljanja automatski se i postupno podešavaju u skladu s kutom upravljanja. Zadaci su lakši zahvaljujući velikodušnim pretincima za radni alat. Udobno vozačko držanje SP platforme osigurava ugodno radno okruženje.

POUZDANOST

Kako bi udovoljila potrebama svojih kupaca, Linde je razvio tri različite verzije slagača, koje su dizajnirane tako da pružaju optimalno rješenje za pojedinačne aplikacije. Ovi robusno izgrađeni kamioni koji uključuju isprobanu tehnologiju (funkcija podizanja itd.) I komponenti pružaju stalnu pouzdanost u jedinstvenoj kombinaciji koja se već pokazala vrijednom bržim, sigurnijim rukovanjem teretom, kao i produženim radnim vijekom u najtežim industrijskim okruženjima.

ODRŽAVANJE

Digitalni multifunkcijski zaslon instrumenta osigurava da je rukovatelj uvijek dobro informiran. Mogućnost povezivanja sabirnice CAN omogućava da servisni tehničar sve podatke o kamionu prenese na prijenosno računalo. Laka dostupnost svih komponenti i izmjenična tehnologija bez održavanja održavanja također igraju važnu ulogu u povećanju trajanja vozila.