L 14 – 20 AP 1173-00 Platform

NOSIVOST : 1,4 – 2t

SIGURNOST

Verde Linde paleta s visokim pogonom je savršen za bilo koju aplikaciju za slaganje. Uređaj za vaganje omogućuje procjenu težine opterećenja do 1500 mm kako bi se kombinirala informacije s pločicom nosivosti za naprednu sigurnost. Vučna brzina mijenja se automatski proporcionalno kutu upravljača radi maksimalne sigurnosti.

PERFORMANSE

Visoka operativna učinkovitost prava je snaga ovog kamiona sa svojim 2,3 kW izmjeničnim motorom najveće brzine od 10 km / h, a nudi snage od 1400 kg do ojačane verzije od 2000 kg u skladu s performansama za teška opterećenja. Čvrsta struktura šasije ovom kamionu daje izuzetnu preostalu nosivost.

UDOBNOST

AP konfiguracija ovog modela nudi jedinstvenu jednodijelnu, prigušenu platformu, bočne štitnike i strukturu prekrivača koji apsorbiraju udarce i vibracije. Sustav OptiLift, lagan pristup komandama i rad prstiju omogućuju precizno i ugodno rukovanje.

POUZDANOST

Materijal za prigušivanje potpuno suspendirane platforme odabran je zbog svoje visoke učinkovitosti i dugoročne trajnosti. Čvrsta šasija i stražnja suknja od lijevanog čelika osiguravaju dug radni vijek u teškim uvjetima primjene. Uz početnu verziju dizanja (opcija), zazor tla je poboljšan kako bi se nosio s nagibima i dizalicama za pristajanje.

ODRŽAVANJE

Učinkovitost na radu, efikasnost servisiranja. Zaslon u boji pruža važne informacije na jedan pogled, ukazuje na potrebe održavanja i status baterije. Robusne komponente i isprobani izmjenični motor bez održavanja osiguravaju produžene intervale servisa, a operativne troškove smanjene.