L 14 – 20 AP 1173-00 Pedestrian

NOSIVOST : 1,4 – 2t

SIGURNOST
Visokodizajuća paleta Linde je savršeno pogodna za svaku primjenu slaganja. Uređaj za vaganje omogućuje procjenu težine opterećenja do 1500 mm kako bi se kombinirala informacije s pločicom nosivosti za naprednu sigurnost. Sigurnosno dizanje može se koristiti za podizanje s vertikalnom ručicom dok je sigurnost osigurana jer obje ruke ostaju na upravljačima.

PERFORMANSE

Velika radna učinkovitost je prava snaga ovog kamiona sa 2,3 kW izmjeničnim motorom. Čvrsta konstrukcija šasije ovom kamionu daje izuzetnu preostalu nosivost i nudi nosivost od 1400 kg do ojačane verzije od 2000 kg koja udovoljava performansama s velikim opterećenjem

UDOBNOST

Sustav OptiLift, lagan pristup komandama i rad prstiju omogućuju precizno i ugodno rukovanje. Opcija proporcionalne regulacije brzine automatski smanjuje brzinu vuče u odnosu na udaljenost između vozila i vozača.

POUZDANOST

Materijal poklopca motora odabran je za zaštitu strateških komponenti i dugotrajan radni vijek. Čvrsta šasija i stražnja suknja od lijevanog čelika osiguravaju dug radni vijek u teškim uvjetima primjene. S početnom verzijom podizanja (opcija), zazor tla je poboljšan kako bi se nosio s nagibima i dizalicama za pristajanje.

ODRŽAVANJE

Učinkovitost na radu, efikasnost servisiranja. Zaslon u boji pruža važne informacije na jedan pogled, ukazuje na potrebe održavanja i status baterije. Robusne komponente i isprobani izmjenični motor bez održavanja osiguravaju produžene intervale servisa, a operativne troškove smanjene.

 

.