L 14-16 AS-AS SP 131-03 Straddle truck

NOSIVOST : 1,4 – 1,6t

SIGURNOST

Linde L 14-L 16 AS pogonski viličar privlačnog, a visoko funkcionalnog dizajna osigurava najvišu razinu zaštite za operatera. Svi se kotači okreću unutar profila šasije i nisko okruženje odbojnika šasije štiti noge operatera. Glatki zaobljeni profili šasije i upravljačke glave dodatno poboljšavaju zaštitu i sigurnost operatera.

PERFORMANSE

Ovi slagači pokazuju svoju pravu snagu u učinkovitosti na poslu. Snažni motor izmjenične struje od 3 kW, Linde OptiLift kontrola za autentično proporcionalno podizanje i spuštanje, nosivost do 1.600 kg i učinkovite kočnice povećavaju produktivnost u radu na bilo kojoj radnoj razini.

UDOBNOST

Sve što je potrebno za Linde L 14 / L 16 AS to radi jednostavno i učinkovito. Sve komande mogu se upravljati bilo kojom rukom, bez potrebe da se otpusti ručica. Linde ručica i upravljački sustav osiguravaju putovanje i upravljanje bez napora.

POUZDANOST

Izrađen za konstantnu pouzdanost u zahtjevnim primjenama. Njegova kompaktna robusno zavarena šasija osigurava maksimalni strukturni integritet i trajnost. Čvrsta konstrukcija i komponente pružaju nisko težište za izvrsnu stabilnost.

ODRŽAVANJE

Brzina i ekonomičnost nastavljaju se s dijagnosticiranjem i preventivnim održavanjem kamiona. Mogućnost povezivanja sabirnice CAN omogućava da servisni tehničar sve podatke o kamionu očita na prijenosnom računalu. Brz pristup svim komponentama i AC tehnologija bez održavanja održavanja igraju dodatnu ulogu u maksimiziranju omjera produženog rada.