L 12 LS 144 Double-deck

NOSIVOST : 1,2t

SIGURNOST

Rukovatelj je uvijek dobro zaštićen unutar kontura šasije. Otporna nožna sklopka osigurava trenutni odziv kočenja po potrebi. L 12 LS brzo se zaustavlja zahvaljujući elektromagnetskoj kočnici koja djeluje proporcionalno opterećenju na vilicama. Zbog kompaktne šasije, vrhovi vilica lako su vidljivi što osigurava sigurno rukovanje teretom.

PERFORMANSE

Vrlo kompaktan, L 12 LS samostojeći dvostruki slagač dizajniran je za utovar / istovar i prebacivanje dvije dvostrano postavljene palete istovremeno ukupne mase 2000 kg. Ova značajka optimizira volumen, kao i brzinu utovara i istovara kamiona. Također se može koristiti kao uobičajeni viličar za spremanje i preuzimanje tereta od 1200 kg u uskim hodnicima i za brze prenose palete na srednje do velike udaljenosti.

UDOBNOST

Električni servo upravljač s pozitivnim povratnim informacijama čini kamion vrlo jednostavnim za upravljanje i upravljanje. Ručica okretnog koluta na kolu upravljača izuzima naporan rad iz tijesnih zavoja. Podešavanje visine od 3 položaja osigurava da svaki operator može pronaći optimalan položaj vožnje i za udobnost i za vidljivost.

POUZDANOST

Čvrsta konstrukcija i upotreba isprobanih komponenti i jarbola čine ovo kamion na koji se možete osloniti. Stubovi su savršeno prikladni za obavljanje operacija slaganja u okruženju s malim dijelom prostora kao što su prikolice za teretna vozila. Uglađeni ulazak vilice u uske palete osigurava profilirani oblik vrhova vilica i klizač za ulazak.

ODRŽAVANJE

Višefunkcijski pozadinski osvijetljeni instrument s instrumentima pruža operatoru kontinuirano ažuriranje statusa kamiona. Značajke poput brzog i lakog pristupa svim komponentama i elektronike zapečaćene u aluminijskim kućištima koja ih štiti od vibracija, prašine i vlage igraju svoju ulogu u povećanju trajanja i dostupnosti kamiona.