L 10B-12i 1172 Pedestrian

NOSIVOST : 1– 1,2t

SIGURNOST

Zaštitne ručice centrirane glave upravljača efektivno štite ruke i drže vozača sigurno u konturama kamiona uz izvrsnu vidljivost kroz jarbol. Duga noga ugrađena u podvozje osigurava dovoljno sigurnosnog prostora između vozača i kamiona.

PERFORMANSE

Kombinacija novog AC motora i Linde LAC digitalnog kontrolera čini ove pogonske sklopove visoko učinkovite. Radni parametri mogu se prilagoditi da odgovaraju bilo kojoj aplikaciji. Kontrola jarbola OptiLift osigurava precizno, potpuno proporcionalno podizanje kao i gladak i miran rad.

UDOBNOST

Sve kontrole na ergonomskoj glavi upravljača mogu se lako upravljati bilo kojom rukom. Gumb za puzanje brzine nudi najveću upravljivost u ograničenim područjima. Proporcionalna brzina automatski mijenja brzinu vuče u odnosu na udaljenost vozila / vozača. Dovršeni u taktilnim materijalima, ti pogonski uređaji pružaju precizno rukovanje teretom za bolju produktivnost.

POUZDANOST

Unatoč svojoj vizualnoj privlačnosti, ti pogonski paketi su robusni i izdržljivi. Kanali jarbola izrađeni su od visokokvalitetnih valjanih čeličnih presjeka za čvrstoću i trajnost. Snažni i dugotrajni poklopac motora i baterije Exxtral® štite tehnički pretinac od vanjskih udaraca. Uz to, na raspolaganju je ugrađeni nosač vilica s tanjim vilicama za zaštitu jarbola pri rukovanju s gitterbox-ovima.

ODRŽAVANJE

Ne radi se samo o kamionu u radu: izmjenični motor bez održavanja maksimalizira radno vrijeme, smanjujući operativne troškove. Svi podaci o vozilu mogu se lako i lako pristupiti servisnom inženjeru putem CAN-bus arhitekture. Brz i jednostavan pristup svim unutarnjim komponentama osigurava da se uslužni zadaci izvršavaju s minimalnim kašnjenjem.