L 06-16 AC 1170 Counterbal

NOSIVOST : 0,6 – 1,6t

SIGURNOST

Linde upravljačka ručica pruža optimalnu zaštitu rukama vozača. Automatsko smanjenje brzine pri zavoju, automatsko kočenje pri otpuštanju upravljača vuče. Elektrohidraulično kočenje aktivira se gumbom za zaustavljanje u nuždi, proporcionalno nosivom opterećenju.

PERFORMANSE

Električni uravnoteženi paletni viličari pružaju svu svestranost slagača na prednjem sjedištu, jednostavnu za rukovanje i ekonomičnu za kupnju. Idealno je rješenje za rad na kratkim relacijama i srednje visine podizanja. Pogon, podizni i električni upravljački motori dizajnirani su za postizanje visokih performansi. Linde OptiLift kontrola nudi istinsko proporcionalno podizanje / spuštanje nosivosti do 1.600 kg.

UDOBNOST

Ručke i komande su materijal prilagođen koži, što ih čini ugodnim za rad. Operativni elementi su vrlo jednostavni za upotrebu, s pogonskim i podiznim funkcijama koje se mogu upravljati lijevom ili desnom rukom s upravljača bez dosega preko. Nagibni pokreti jarbola aktiviraju se finom osjetljivošću poluge postavljene za optimalan pristup.

POUZDANOST

Ručno usklađeni slagači za pješake mogu se upotrijebiti bez obzira na to kako su dizalice sa ručnim utovarima ne mogu raditi. S kompaktnim polumjerom okretanja i dobrom upravljivošću, viličar može s lakoćom raditi u zatvorenim skladišnim prostorima. Okvir je izrađen od čeličnih komponenti visoke čvrstoće izuzetno dobre torzijske krutosti i pruža jednostavan pristup za radove na održavanju.

ODRŽAVANJE

Digitalni multifunkcijski zaslon instrumenta osigurava da je rukovatelj uvijek dobro informiran. Mogućnost povezivanja sabirnice CAN omogućava da servisni tehničar sve podatke o kamionu prenese na prijenosno računalo. Laka dostupnost svih komponenti i izmjenična tehnologija bez održavanja održavanja također igraju važnu ulogu u povećanju trajanja vozila.