L 03 1172 Drum Tipping Clamp

 

NOSIVOST : 0,3t

 

SIGURNOST

Zaštitne ručice centrirane glave upravljača efektivno štite ruke i drže vozača sigurno u konturama kamiona uz izvrsnu vidljivost kroz jarbol. Duga noga ugrađena u podvozje osigurava dovoljno sigurnosnog prostora između vozača i kamiona.

PERFORMANSE

Kombinacija novog AC motora i Linde LAC digitalnog kontrolera čini ove pogonske sklopove visoko učinkovite. Radni parametri mogu se prilagoditi da odgovaraju bilo kojoj aplikaciji. Kontrola jarbola OptiLift osigurava precizno, potpuno proporcionalno podizanje kao i gladak i miran rad.

 

UDOBNOST

Sve kontrole na ergonomskoj glavi upravljača mogu se lako upravljati bilo kojom rukom. Gumb za puzanje brzine nudi najveću upravljivost u ograničenim područjima. Proporcionalna brzina automatski mijenja brzinu vuče u odnosu na udaljenost vozila / vozača. Dovršeni u taktilnim materijalima, ti pogonski uređaji pružaju precizno rukovanje teretom za bolju produktivnost. Jedinstveni Linde reološki električni upravljački sustav omogućuje jednostavan rad, osigurano manevriranje i putovanja. U ovom vrhunskom radnom okruženju bez stresa, operater je motiviran i može se u potpunosti usredotočiti na zadatak.

 

POUZDANOST

Unatoč svojoj vizualnoj privlačnosti, ti pogonski paketi su robusni i izdržljivi. Kanali jarbola izrađeni su od visokokvalitetnih valjanih čeličnih presjeka za čvrstoću i trajnost. Čvrsti i dugotrajni poklopac motora i akumulatora Exxtral® ili poklopac od lima čelika štite tehnički pretinac od vanjskih udaraca. Masivno dizajniran nosač vilica osigurava visoku stabilnost vozila.

 

PRODUKTIVNOST

Ne radi se samo o kamionu u radu: izmjenični motor bez održavanja maksimalizira radno vrijeme, smanjujući operativne troškove. Svi podaci o vozilu mogu se lako i lako pristupiti servisnom inženjeru putem CAN-bus arhitekture. Brz i jednostavan pristup svim unutarnjim komponentama osigurava da se uslužni zadaci izvršavaju s minimalnim kašnjenjem.