H 50-80 1100 EVO 396-02 Diesel

NOSIVOST : 5 – 8t

SIGURNOST

Uz teret do 8000 kg, sigurno i precizno rukovanje teretom osigurava jedinstvena Linde torzijska podrška. Odbojnost jarbola smanjuje se do 30% – što je ogromna prednost, posebno kod većih visina podizanja. Ovaj jedinstveni dizajn omogućuje i vitke profile jarbola za izvanrednu vidljivost.

PERFORMANSE

Kamion dizajniran da podnese zahtjevne primjene. Napredna pogonska tehnologija, sa snažnim dizelskim i UNP motorima u kombinaciji s originalnom Linde Load Control, omogućava vozaču da koristi ogroman potencijal kamiona za svakodnevni rad, mijenjanje nakon promjene.

UDOBNOST

Opušteno prilikom početka rada, opušteno na kraju smjene. Linde nudi ovom kamionu velikodušni radni prostor automobilske klase. Savršeno sučelje između operatera i kamiona postignuto je konceptom erdena dizajna Linde. Prostrana kabina, udobno sjedalo klase s podesivim naslonom za ruke i intuitivnim kontrolama omogućuju brz rad bez stresa.

POUZDANOST

50 godina kontinuiranog razvoja izvornog Linde hidrauličnog sustava kombinirano je s robusnim industrijskim motorima. Rezultat je apsolutna pouzdanost. Električna jedinica s dvije pumpe za potiskivanje bez održavanja za vožnju i podizanje dizajnirana je za lakši rad u napornim primjenama.

PRODUKTIVNOST

Učinkovit i isplativ na radu: Izvorni Linde hidrostatski prijenosnik nema prijenosnik, kvačilo, diferencijal i nema uobičajenih bubanj kočnica. Kao rezultat, produžava se produženje rada, a troškovi održavanja su niski. Trosmjerna izolacija pogonskog prostora, šasije i motora značajno smanjuje oscilacije i vibracije kako bi se povećala produktivnost.