H 14-20 EVO 391-00 LPG

NOSIVOST : 1,4 – 2t

SIGURNOST

Linde ProtectorFrame: Zaštitna zaštitna glava i njen potporni okvir zajedno čine snažnu zaštitnu zonu koja pruža optimalnu sigurnost i zaštitu za operatera. Vrhunski postavljeni cilindri s nagibom omogućuju besprijekornu i glatku kontrolu pokreta nagiba za izvrsnu stabilnost opterećenja u svim radnim uvjetima. Ovaj jedinstveni dizajn omogućuje i vitke profile jarbola za izvanrednu vidljivost.

 

PERFORMANSE

Mala potrošnja i razina ispušnih plinova, a ovaj asortiman kamiona i dalje impresionira svojim izvrsnim performansama. Napredna tehnologija motora i pogona u kombinaciji s originalnim Linde Load Control sustavom omogućuje vozaču da koristi ogroman potencijal kamiona kako bi povećao produktivnost. Precizna kontrola vrha svih funkcija jarbola.

UDOBNOST

Zakoračite opušteno, ponovno se opustite. Linde ovom viljuškari donosi velikodušni radni prostor automobilske klase. Savršeno sučelje između operatera i kamiona postignuto je konceptom erdeomskog dizajna Linde. Prostrana kabina, udobno sjedalo klase s podesivim naslonom za ruke i intuitivnim kontrolama omogućuju brz rad bez stresa.

POUZDANOST

Dokazano u teškim primjenama. Razdvajanje jarbola i pogonske osovine s šasijom i kabinom rezultira smanjenim udarom i vibracijama. Zatvoreno kućište robota zavareno dizajnirano je za maksimalnu čvrstoću i izdržljivost. Elastične ugradnje osovina i nagibnih dizalica smanjuju vrijeme zastoja i radne troškove.

PRODUKTIVNOST

50 godina trajne optimizacije originalnog Linde hidrauličkog sustava dovodi do učinkovitog i ekonomičnog rada: Izvorni Linde hidrostatički prijenos ne zahtijeva diferencijale, bubanj kočnice, ne prebacivanje brzina i kvačilo. Kao rezultat, optimizira se produženje rada, povećava se produktivnost i troškovi održavanja su niski.