E10 334-02 Three-wheel

NOSIVOST – 1t

SIGURNOST

Odjeljak za vozača u pokretu s električnim protupožarnim vozilom Linde E 10 dizajniran je tako da osigurava da tijelo karoserije uvijek ostaje unutar kontura kamiona. Dijagonalno držanje vožnje omogućuje sigurno putovanje bez napora i vidljivost u bilo kojem smjeru, a dva neovisna kočna sustava pružaju učinkovitu snagu zaustavljanja u svakoj situaciji.

PERFORMANSE

S kompaktnim šasijom i hidrostatičkim servo upravljačem, E 10 idealan je za primjenu uskih hodnika i blokova. Jedinstvena višenamjenska upravljačka ručica pruža besprijekornu, intuitivnu kontrolu, a dizajn jarbola sa jasnim pogledom pruža izvrsnu vidljivost za precizno i učinkovito rukovanje teretom.

UDOBNOST

Platforma sa malim pristupom na platformi može se hidraulično prilagoditi po visini kako bi odgovarala individualnim preferencijama operatera, a zajedno s podstavljenim naslonom pruža sigurno i ugodno radno okruženje. Višenamjenski upravljački rukohvat i dijagonalno držanje vožnje osiguravaju jednostavno putovanje bez mane i manevriranje u bilo kojem smjeru za optimalnu učinkovitost..

POUZDANOST

Kompaktna šasija, nadzemni štitnik i jarboli integrirani su kako bi stvorili robusnu strukturu za maksimalnu čvrstoću i izdržljivost i profilirani su za optimalnu vidljivost i upravljivost. Svi ključni dijelovi čvrsto su zaštićeni unutar strukture šasije.

ODRŽAVANJE

E 10 opremljen je naprednim digitalnim upravljačkim sustavom koji regulira vuču i hidrauliku za optimalno iskorištavanje energije akumulatora, zajedno s preciznom, odzivnom i bešavnom kontrolom brzine, plus automatsko i obrnuto električno kočenje za visoko učinkovitu i produktivnu radnu snagu.