E 16 P-20 PHL EVO 386-02 Four-wheel

NOSIVOST : 1,6t

SIGURNOST

Zaštitna zaštitna zaštita tvori snažnu i potpuno zatvorenu zaštitnu zonu koja pruža optimalnu konstrukcijsku cjelovitost, sigurnost i zaštitu za operatera. Gornje postavljeni nagibni cilindri pružaju bešavnu, glatku kontrolu pokreta nagiba za izvrsnu stabilnost opterećenja u svim radnim uvjetima. Ovaj jedinstveni dizajn omogućuje i vitke profile jarbola za izvanrednu vidljivost.

PERFORMANSE

Može se očekivati da kamion visokih performansi ima sustav za vuču visokih performansi – a to je upravo ono što nudi Linde kompaktna pogonska osovina i sustav dizala. Snažni motori i inteligentno elektroničko upravljanje čine impresivan paket snage za postizanje najviših nivoa produktivnosti.

UDOBNOST

Dosljedno visoke razine performansi i učinkovitosti tijekom dužih razdoblja moguće su samo ako se korisnik osjeća ugodno. Ergonomski raspored svih kontrola, podešavanje naslona za ruke i sjedala, Linde Load Control i dvostruke papučice gasa pružaju najbolje moguće intuitivno sučelje između vozila i vozača.

POUZDANOST

Električni viljuškar ovisi o pouzdanim elektroničkim sustavima. Linde elektronički upravljački sustav osigurava visoku razinu pouzdanosti zbog svog sustava nadgledanja dvostrukog kruga i zatvorenih aluminijskih kućišta koja štite elektroniku od prodora prašine i vlage.

PRODUKTIVNOST

Učinkovit u radu, učinkovit u smanjenju troškova: jedinstveni Linde sustav upravljanja energijom osigurava inteligentnu i ekonomičnu potrošnju energije. Energija se također može brzo dobiti pomoću opcionalne jedinice za punjenje ili neke od pet jednostavnih i brzih metoda mijenjanja baterije. Rezultat: više produženog rada i veća produktivnost.