CiTi One

NOSIVOST : 0,5t

Ručni električni paletar CiTi idealan je za urbane sredine. Sve funkcije su pogonjene strujom, odlikuje ga tihi rad te kompaktnost standardnog ručnog paletara. Tereti se prevoze sigurno preko svih prepreka bez potrebe za dodatnim naporom korisnika.

 

SIGURNOST

S obzirom da su pogon i dizanje električno pogonjeni, upotreba CiTi paletara ne zahtijeva nikakav dodatni napor korisnika. Ugrađena kočnica omogućuje sigurno zadržavanje na nagibima ili rampama kamiona. Joystick sa potenciometrom omogućuje korisniku vrlo precizno manevriranje.

PERFORMANSE

CiTi paletar predstavlja unikatno rješenje na tržištu. Zahvaljujući zakrivljenom obliku postolja pogonskog kotača CiTi paletar ima izvrsnu trakciju te sa lakoćom savladava uobičajene urbane prepreke do 70mm visine.

UDOBNOST

Jednostavnost i ergonomija ključni su aspekti CiTi paletara. Kontrole na joysticku za dizanje i pogon lako su dostupne za korištenje bilo kojom rukom. Upotreba gumenih kotača omogućuje impresivno tihi rad preko svih vrsta prijelaza i podloga, a njegova kompatnost garantira lako i precizno manevriranje čak i u skučenim prostorima.

POUZDANOST

CiTi paletar opremljen je sa najnovijom generacijom baterija Ni/Cd i Ni/Mh. Baterije su kompaktne te omogućuju nadopunu u bilo koje doba dana. Da bi se zadržala kvaliteta i pouzdanost sav proces izrade u potpunosti je u nadležnosti Linde-a.

ODRŽAVANJE

CiTi paletar dizajniran je kako bi pojednostavnio i smanjio troškove održavanja. Specijalno dizajnirana puna guma na kotačima, izostanak hidraulike, DC pogonski motor bez četkica samo su neki od primjera. Vrijedi napomenuti i kako je 95% dijelova CiTi paletara moguće reciklirati.